Tuesday, April 19, 2011

Hamburger. Lambahakkihast

Allikas: http://toiduteemal.blogspot.com

Vaja läheb:
500 gr lambahakkliha (soovitus: 70% lammast + 30% noorlooma)
hakitud värsket münti
hakitud värsket koriandrit
paar hakitud küüslauguküünt
1 tl sherryt või ka näiteks brändit
1 tl valge veini äädikat
1 tl jahvatatud vürtsköömneid (müüakse ka Meira poolt juustuköömne nime all)
1 tl pruuni suhkru siirupit
1 tl kaneeli
näpuotsaga jahvatatud vürtsi
1 tl jahvatatud paprikat
soola ja pipart maitse järgi
Hamburgerisaia või pitaleiba. Juustu (soovitavalt murendatud fetajuustu) ja salatikastet.

Kuidas teha: sega kõik burgerite koostisained, maitsesta. Vormi märja käega peopesa suurused pallid, vajuta need lapikuks ning grilli kuumal pannil mõlemalt poolt paar minutit. Samal grillil/pannil soojenda ka saiad. Juurde paku meelepäraseid lisandeid.

No comments:

Post a Comment