Allikas: Arter 14.juuli 2012
Graavilõhe jaoks läheb vaja:
-roogitud lõhefileed
-maitse järgi meresoola ja suhkrut
- veidike sidrunimahla
-värsket tilli
Kuidas teha: maitsesta lõhefilee soola, suhkru ja sidunimahlaga, raputa pelae tilli. Lase jahedas vähemalt 5 tundi seista. Enne serveerimist lõika õhukesed viilud.
Maasika salsa jaoks läheb vaja:
- 0,5 kg maasikaid
-3.4 spl ketšupit
- veidi nelgipulbrit ja soola
-veidi mahushaput tšillikastet
Kuidas teha: tükelda maasikad kaussi, mitasest ja lisa kastmed.sega läbi ja paku kohe koos lähega.
Juurde sobib (tume) ciabatta.
Saturday, July 14, 2012
Graavilõhe maasikasalsaga
Labels:
Kalaroad,
Kerged road,
Külalistele,
Põnev retsept,
Salatid,
Suupisted
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment