Allikas: Naisteleht nr 29 (19.juuli 2013)
Vaja läheb:
- Frillise salatit
- 400 g arbuusi
- 4 värsket kuri
- 200 g värskeid vaarikaid
- 280 g viilutatavat Merevaiku
- 2 dl riivsaia
- 2 kanamuna
- toiduõli uustu praadimiseks
Kaste:
- 3 spl oliivõli
- 3 spl valget palsamiveiniäädikat
- 0,5 tl soola
- 0,5 tl suhkrut
Kuidas teha: pese salat, nõruta, rebi tükkideks ja laota vaagnale. Pane peale kurgiviilud ja arbuusitükid. Lõika juust 1 cm paksusteks viiludeks, Klopi munad lahti; kasta juustuviilud kõigepealt munasse ja siis riivsaia sisse. Kui tahad tugevamat paneeringut, siis kaste juustuviil ka teist korda munasse ja siis riivsaia sisse. Prae juustuviilud mõõdukal kuumusel kuldpruuniks.Lõika pratud juust tükkideks ja pane salatile; lisa vaarikad. Sega kaste ja piserda salat sellega üle. Serveeri kohe.
Tuesday, August 6, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment