Allikas: Toidutare
Retsepti ja valmistamiskäiku on veidi muudetud.
Vaja läheb:
- 12 kannellooni
Kanneloonide täidis
- 400 g veisehakkliha
- ca 100 g suitsupeekonit
- 1 sibul
- 2 küüslauguküünt
- 2 dl tomatipüreed
- 2 dl kuuma vett
- basiilikut ( ca 1/2 tl kuivatatud)
- soola-pipart
- liha üldmaitseainet
- 2 spl riivsaia
- 1 muna
Kuidas teha: prae suitsupeekon koos hakitud sibula ja purustatud küüslauguga; lisa hakkliha ja prae, kuni hakkliha on pruun. Maitsesta soola-pipra ja liha üldmaitseainega (segu võiks olla veidi soolane, sest tomatikaste teeb maitse pehmemaks). Lisa tomatipüree ja 2 dl kuuma vet; hautailma kaaneta ca 10 min, kuni suurem osa vedelikust on aurustunud. Jahuta veidi segu ja lisa riivsai ning muna. Täida kanneloonid hakklihaseguga.
Tomatikaste vormi põhja.
Vaja läheb:
- 2-3 dl tomatipüreed
- 1 spl oliivõli
- 2 küüslauguküünt
- soola-pipart
Kuidas teha: sega oliivõli ja sool-pipar tomatipüree hulka.
Koore-juustusegu
- 3 dl vahukoort
- ca 80 g riivitud parmesani või muud tugevamamaitselist kõvemat juustu
Kuidas teha: vala tomatikaste vormi põhja. Lao peale täidetud kanneloonid ja vala peale vahukoore-parmesani segu.
Eelkuumuta ahi 180 kraadini ja küpseta 30 min (aeg, mis on kannellonide pakil näidatud al dente).
Tuesday, February 1, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment