Allikas: Pere ja Kodu retseptilisa sept 12
Vaja läheb:
- 4 kartulit
- 3 porgandit
-0,5 lillkapsapead
- 300 g kõrvitsat
- 200 g herneid
- 100 ml vahukoort
-200 g toorjuustu
- 300 g kanafileed
- köögivilja - või kanapuljongit
- 3 spl õli
- soola
- karrit
Kuidas teha: puhasta kartul, porgand, lillkapsas ja kõrvits. haki need tükkideks ja pane keema. Lisa keeduveele sool ja puljong. Haki kanafilee väikesteks kuubikuteks; prae neid õlis ja maitsesta karriga. keeda herned soolvees pehmeks (ca 4 min). Kui köögiviljad on pehmed, siis nõruta neid vaid niipalju, et kögiviljad ei ujuks vees (supp peab jääma vedel). Püreesta köögiviljad, lisa vahukoor ja toorjuust. Püreesta veel, et supp jääks sametine. Lisa kanafilee ja herned. Sega uuesti aga ära püreesta. Serveeri röstsaiaga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment