Vaja läheb:
- keedetud makarone (Panzani makaronide puhul keetmata kujul 2 in kogus)
- kanafilee ( 200 g)
- purustatud tomat (1 pakk, 390 g)
- 4 dl vett
- 2 spl kanafondi või 1 kanapuljongikuubik
- 2 spl nisujahu
- 4 dl piima
- 2 munakollast
- toorjuustu (Tere, 170 g)
Kuidas teha: keeda makaronid ja prae kanafilee. Maitsesta kanafilee soola-pipraga. Määri ahjuvorm võiga, lao alla makaronid, siis purustatud tomat, siis kana ja kõige peale makaronid.
Sega kuum vesi 2 spl jahuga; kui jahu on segunenud, siis lisa 2 spl fondi (kokkuvõttes tuleb jahu-puljongi segu). Lisa puljongi-jahu segule 3 dl piima ja kuumata ca 3 min. Seejärel lisa toorjuust ja sega, kuni see on sulanud (keera kuumus pliidil kinni). Sega 1 dl piimale 2 munakollast ja lisa see omakorda puljongi-jahu segule. Sega kõik veelkord läbi ja vala makaroni-kana-tomatisegule. Pane ca 200 kraadisesse ahju ja küpseta ca 20-25 min.
Thursday, October 4, 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment