Allikas: Pere ja Kodu sept 12
Vaja läheb:
TAINAS
- 250 g võid
- 6 dl nisujahu
- 2 dl suhkrut
TÄIDIS
- 2 muna
- 1 dl suhkrut
- 250 g ricottat
- 1 dl hapukoort
- ca 5 rabarberivart või hapukat õuna
Kuidas teha: sega suures kausis jahu ja suhkur; lisa väikesteks tükkideks lõigatud külm või ja mudi sõrmedega puruseguseks ( ei tohi muutuda ühtlaseks tainaks). Koori ja viiluta rabarber. Vahusta munad suhkruga, lisa ricotta ja hapukoor. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja puista 2/ 3 tainast plaadile.Tõsta lusikaga peale täidis, puista peale rabarberitükid ja peale ülejäänud purusegu. Küpseta 200 kraadises ahjus ca 30-40 min, kuni kook on läbi küpsenud ja kergelt helepruun.
Sunday, October 21, 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment