Friday, February 1, 2013

Kanafilee värske salati ja rosmariinikartulitega

Allikas: Postimehe lisa Arter

Vaja läheb:
- 400 g kanafileed (4 suurt tükki)
- kanapuljongit
- salatit (lehtsalat)
- virsikut või nektariini
- aprikoose
- tomatit
- porgandit
- paprikat
- salatikaste: meega hõõrutud vaarikad, mangomahl, oliivõli, veiniäädikas
- värskeid kartuleid (ca 1 kg)
- maitseürte
- soola, pipart, õli

Kuidas teha: Lõika kartulid veerandikeks ja pane ahjuvormi; lisa maitseürdid ja õli. Küpseta pehmeks ja kuldpruuniks.
Samal ajal küpseta pannil kanafilee kuldpruuniks, lisa kanapuljong ja jäta fileed veidikeseks hauduma. Soovi korral lisa veidi hiljem sellesse porgandi- ja paprikaviile.
Rebi salat väiksemkas, pane vaagnale, vala peale kaste ja lase sel kastmes veidi seista. Seejärel lisa tomati, aprikoosi, nektariini ja virsikuviilud. serveeri salat koos kanafilee ja kartulitega.

No comments:

Post a Comment