Friday, February 1, 2013

Pasta Carbonara

Allikas: LP (restorani Cianni peakokk Costantino Veglianti)

Vaja läheb (ühele)
- 90 g spagette
- ca 30 g prosciuttot või mõnd toorsuitsupeekonit
- 1 šalottsibul
- 0,5 dl kanapuljongit
- 1 munakollane koos natukese munavalgega
- 50 g riivitud parmesani
- 50 g riivitud pecorino juustu
- 0,5 dl vahukoort
- ca 5 petersellilehte ja värskelt jahvatatud musta pipart

Kuidas teha: keeda spagetid juhiste järgi. Pre jäemadalt hakitud sink ja keenelt hakitud sibul oliivõlis keskmisel kuumusel mõned minutid. Vala üleliigne õli ära , lisa pannile pulong ja keeda veidi aega. Pane munakollane ja natkene munavalget kaussi, lisa riivitud juustud ja vahukoor ja töötle saumikseriga ühtlaseks kastmeks. Lisa pannile keedetud ja nõrutatud spagetid ning juustukaste. Kuumuta ja lisa hakitud petersellilehed. Serveeri kohe ja jahvata peale musta pipart.

No comments:

Post a Comment