Allikas: PM Arter 2.märts 2013
Autor: Pille Petersoo
Vaja läheb:
- 500 g kanafileed
- 2 punast sibulat
- 400 g purustatud tomatikonservi
- 150 g paksu hapukoort (Saaremaa Smetana)
- 1 kuhjaga tl kuivatatud tüümiani
- 1 tl kuhjaga paprikapulbrit
- 1 sl mett või vahtrasiirupit
- soola ja musta pipart
Kuidas teha: Kuumuta ahi 200 kraadini.
Viiluta sibul ratasteks kui kanafilee tükkideks. Laota kana ahjuvormi üksteise kõrvale ja peale sibularattad. Sega purustatud tomatid, hapukoor ja maitseained kokku (maitsesta hästi soola-pipraga) ja vala kanafileedele. Küpseta 200 kraadi juures ca 25-30 min, kuni kana on pehme ja valmis.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment