Allikas: ajakiri Eesti Naine
Vaja läheb:
- 2 kotikest eeltöödeldud riisi
- 300-400 g kanafileed
- 1 dl marineeritud paprikat
- 1 väike puurk ananassitükke
- 1 purk konservmaisi (soovi korral)
Kaste:
- 2 dl majoneesi
- 2 dl maitsestamata jogurtit
- näputäis Cayenne'i pipart
- 1 tl jahvatatud paprikat
- 1 sl tšilliketšupit
- soola
Kuidas teha: prae soolaga sissehõõrutud fileed pannil pruuniks ja küpseks. valmista kaste, segades kõik ained kokku ja maitsestades soovi kohaselt teravaks. Keeda riis, loputa sõelal suure hulga külma veega ja lase nõrguda; sega kastmega. Lisa juurde ananassi- ja paprikatükid ning soovi korral mais. Laota riisisalat vaagnale ja lao peale broileriviilud.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment