Saturday, March 16, 2013

Parmesanikattega kanafilee

Allikas: ETK sooduspakkumiste leht 13. - 15.3.2013

Vaja läheb: 2 kanafileed
- 4 spl oliivõli
- 2-3 küüslauguküünt
 -100g parmesani juustu
- 1 dl riivleiba
- 5-6 suuremat lehte värsket basiilikut
- soola ja musta pipart

Kuidas teha: lõika kanafilee pikuti pooleks ja tambi õhemaks. Lisa oliivõlile pressitud küüslauk ja hakitud basiilik, maitsesta soola-pipraga. Riivi Parmesani juust. Sega kausis riivleib ja riivitud juust. Kanna õlisegu filee mõlemale küljele ja lase 10 min maitsestuda. Paneeri riivleiva-juustu segus. Aseta fileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180 kraadi juures 20-25 min. Serveeri värske salati ja riisiga.

No comments:

Post a Comment