Allikas: ETK sooduspakkumiste leht 13. - 15.3.2013
Vaja läheb: 2 kanafileed
- 4 spl oliivõli
- 2-3 küüslauguküünt
-100g parmesani juustu
- 1 dl riivleiba
- 5-6 suuremat lehte värsket basiilikut
- soola ja musta pipart
Kuidas teha: lõika kanafilee pikuti pooleks ja tambi õhemaks. Lisa oliivõlile pressitud küüslauk ja hakitud basiilik, maitsesta soola-pipraga. Riivi Parmesani juust. Sega kausis riivleib ja riivitud juust. Kanna õlisegu filee mõlemale küljele ja lase 10 min maitsestuda. Paneeri riivleiva-juustu segus. Aseta fileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180 kraadi juures 20-25 min. Serveeri värske salati ja riisiga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment