Allikas: Perenaise käsiraamat
Vaja läheb (kuuele):
- 500 g kanafileed
- 2 spl oliivõli või päikesekuivatatud tomatite õli
- 1 sibul
- 2-3 küüslauguküünt
- 1 väike punane tsillipipar või magusat tšillikastet
- 5-6 päikesekuivatatud tomatit õlis
- 250 g šampinjone
- 3 dl tomatipastat või -püreed
- 2,5 dl puljongit
- 2 tl kuvatatud punet või basiilikut
- soola-pipart
- suhkrut
Serveerimiseks basmatiriisi.
Kuidas teha: kuumuta paksupõhjalises potis õli, lisa tükeldatud kana ja pruunista. Vähenda pliidil kuumust ning küpseta kana veel 7-10 min. Tõsta vahukulbiga taldrikule. Pane kastrulisse hakitud sibul, küüslauk ja tsilli (või magus tšillikaste) , prae 3-4 min. Lisa tükeldatud päikesekuivatatud tomatid ja seened, kuumuta 5 minutit. Pane juurde tomatipüree ja puljong. Maitsesta pune ja basiiliku, soola-pipra ja vähese suhkruga.
Kuumuta keemiseni. Sega hulka kanatükid. Kata pott kaanega ja hauta rooga pliidil või ahjus 15-20 min, kuni kana on pehme. Maitsesta vajadusel soola või pipraga. Serveeri riisipadjal.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment