Allikas: Maxima sooduspakkumiste leht
Vaja läheb:
- 1 kg seakaelakarbonaadi
- 3,5 dl tugevamaitselist õunamahla
- 1 dl teravamaistelist tomatikastet või ketšupit
- 1 suur sibul
- 4-5 küünt küüslauku
- 3 spl oliivõli
- 3 spl sojakastet
- 3/4- 1 spl soola
- 3/4 - 1 tl purustatud musta pipart
Kuidas teha: lõika liha 5-6 cm kuubikuteks. Koori sibul ja küüslauk; lõike need õhukesteks viiludeks. Sega kokku, õunamahl, tomatikaste/ketšup, oliivõli, sojakaste, sool ja pipar. Seejärel maitse. Marinaad peab olema keskmisest soolasem ning väheke piprane Vajaduse korral lisa maisteaineid.
Tõsta liha koos sibula-küülsauguga marinaadi, sega läbi, kata kauss kilega ja jäta 24-48 tunniks maitsestuma.
Paar tundi enne grillimist tõsta toatemperatuurile. Aja liha vardasse. Grilli kuni liha on küps, kastes liha aeg-ajalt marinaadiga. NB! 5-6 cm liha võib küpseda va 40 min.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment