Allikas: Perenaise käsiraamat
Vaja läheb (12 tk):
Põhi
- 100 g võid
- 1,5 dl suhkrut
- 2 dl jahu
- näpuotsatäis soola
Täidis
- 500 g rabarbereid
- 4 muna
- 1,5 dl suhkrut
- 1 apelsini mahl ja riivitud koor
- 0,75 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Kuidas teha: põhja valmistamiseks vahusta või suhkruga. Lisa jahu ja sool, sega läbi. Suru tainas neljakandilise, soovitavalt 22 x 32 cm suuruse vormi põhja. Küpseta 175 kraadises ahjus 10 min. Täidise tarvis klopi munad lahti. Sega suhkur, apelsinist pressitud mahl, riivitud apelsinikoor ja küpsetudpulbriga segatud jahu munavahu hulka. Tükelda rabarberid ja puista eelküpsetatud põhjale. Laota täidis peale. Küpseta veel 25-30 min.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment