Tuesday, March 19, 2013

Sealihawok

Allikas: Prisma kliendileht

Vaja läheb:
- 500 g sea välis- või sisefileed
- 1 paprika
- 1 punane sibul
- 1 suvikõrvits
- 2 küüslauguküünt
- 1/ 2 lillkapsast (soovi korral võib asendada brokkoliga)
- 3-4 spl Rainbow magusat  tšillikastet
- 3-4 spl Rainbow Jaapani sojakastet
-kollast karrit
- Rainbow jasmiini või Tai riisi

Kuidas teha: lõika sealiha, paprika, sibul ribadeks, suvikõrvits ja küüslauk tükkidek ning lilkapsas või brokkoli väikesteks õisikuteks. Pruunista liha kuumal wok pannil õlis. Kui tekib liigset vedelikku, siis vala ära, muidu hakkab liha hauduma. Lisa aedviljad ja woki ekrgelt läbi. Lisa kastmed ja karri ning sega kiirelt läbi. Serveeri riisiga. Tõsta wok riisi peale, siis imbub kaste riisile.

No comments:

Post a Comment