Tuesday, March 19, 2013

Pähklised kanapalad

Allikas: Rimi retsept

Vaja läheb:
- 1 pakk soolatud ja röstitud maapähkleid
- 2 tl karripulbrit
- 600 g kana rinnafileed
- praadimiseks maapähkliõli

Kastmeks:
- 2 spl rapsiõli
- 1 sibul
- 2 küüslauguküünt
- 1 dl maapähklivõid
- 300 ml kookospiima
- 2 spl sojakastet
- 2 spl pruuni suhkrut
- 1 väikese laimi mahl
-serveerimiseks riisi ja meelepärast salatit

Kuidas teha: purusta pähklid köögikombainis. Sega purustatud pähklid ja karripulber. Veereta ribadeks lõigatud kanapald pähklisegus ja vajuta puru liha külge; prae tükid mõlemalt poolt kuldseks. Hoia need fooliumi sees soojas. Kastmeks kuumuta õli ja prae hakitud sibul-küüslauk pehmeks. Lisa ülejäänud ained ja sega ühtlaseks. Keeda ca 5 min. Serveeri kanapalasid koos kastmega riisipadjal.

No comments:

Post a Comment