Allikas: Perenaise käsiraamat
Vaja läheb (6-le):
- 8 suurt kartulit
- 4 porgandit
- 5 dl köögiviljapuljongit
- 2 grillkanakoiba
- 4 muna
- 250 g hapukoort (10%)
- 100 g riivjuustu
- õli või võid vormi määrimiseks.
Kuidas teha: koori ja viiluta porgandid. Keeda neid 10 min puljongis ja nõruta siis, jättes leeme alles. Puhasta ja viiluta kartulid. Tükelda kana. Määri kõrgete servadega vorm õli või võiga. Pane vormi põhja esimeseks kihiks 1/3 kartulitest. Laota peale pool eelkeedetud porganditest ja pool tükeldatud grillkanast. Pane jlle kartul, porgand, kanaliha ja kartul. Klopi munad koos hapukoore ja allesjäänud puljongiga segi, vala vormi. Küpseta 200 kraadises ahjus ca 30-40 min. Puista üle riivitud juustuga. Küpseta veel ca 5-10 min, kuni juust sulab. Serveeri värske salatiga
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment