Allikas: Perenaise käsiraamat
Vaja läheb (neljale):
- 300 g spagette
- 250 g kirsstomateid
Pesto jaoks.
- 1 suur punt rukolat või värsket karulauku
- 1 dl oliivõli
- 3-4 küüslauguküünt
-3 spl seedermänniseemneid
- 0,25 tl soola
- 0,25 tl purustatud musta pipart
- 3 spl riivitud parmesani juustu
Kuidas teha: keeda spagetid rohkes vees. Poolita samal ajal kirsstomatid ja valmista pesto. Selleks rösti seedermänniseemneid 200 kraadises ahjus 5 min ehk kuni need muutuvad kuldpruuniks. Lase jahtuda. Riivi Parmesan peene riiviga, puhasta ja tükelda küüslauk. Pane karulauk või rukola purustamisnõusse, lisa seedermänniseemneid.oliivõli, sool ja küüslauk. Töötle saumikseriga ühtlaseks pastaks. Sega käsitsi hulka riivitud juust, maitsesta pipraga ja tõsta purki. Nõruta spagetid ja vala potti tagasi. Sega kiirelt juurde pool pestost (soovi korral ka rohkem) ja poolitatud tomatid.Vajadusel maitsesta soola-pipraga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment