Tuesday, March 19, 2013

Hummus

Allikas: ajakiri Eesti Naine,retsepti  autor H-M Alamaa

Vaja läheb:
 - 400 g purk kikerherneid
- 3 spl tahiinipastat
- 1-2 küüslauguküünt
-1 sidruni mahl
- 1 dl oliivõli
- musta pipart

Serveerimiseks
- lavašši
-magusat paprikapulbrit
- värsket koriandrit

Kuidas teha: nõruta kikerherned, koori küüslauguküüned ja purusta koos oliivõli ja tahiiniga saumikseriga segamini (aga mitte liiga ühtlaseks). Maistesta sidrunimahla ja musta pipraga. Serveerimiseks puista peale punast paprikat ja koriandrit.
Serveeri koos tilga oliivõliga grillitud lavašiga. Pelae võid panna veel tomativiilu (kui on suviseid ehtsaid tomateid).

No comments:

Post a Comment