Allikas: ajakiri Eesti Naine,retsepti autor H-M Alamaa
Vaja läheb:
- 400 g purk kikerherneid
- 3 spl tahiinipastat
- 1-2 küüslauguküünt
-1 sidruni mahl
- 1 dl oliivõli
- musta pipart
Serveerimiseks
- lavašši
-magusat paprikapulbrit
- värsket koriandrit
Kuidas teha: nõruta kikerherned, koori küüslauguküüned ja purusta koos oliivõli ja tahiiniga saumikseriga segamini (aga mitte liiga ühtlaseks). Maistesta sidrunimahla ja musta pipraga. Serveerimiseks puista peale punast paprikat ja koriandrit.
Serveeri koos tilga oliivõliga grillitud lavašiga. Pelae võid panna veel tomativiilu (kui on suviseid ehtsaid tomateid).
Tuesday, March 19, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment