Tuesday, March 19, 2013

Kartuliröst graaviforelliga

Allikas: Ajakiri Anne august 2004

Vaja läheb:
- 8 väiksemat värsket kartulit
- 1 muna
- 1 dl köögikoort (rama või Valio)
- 1 dl riivitud Parmesani
- soola, musta pipart
- graaviforelli
- murulauku

Kuidas teha: koori ja riivi kartulid. Sega riivitud kartul, korr, muna ja parmesan. Maitsesta mõõdukalt soola-pipraga, sest juust on soolane. Vala veidi õli pannile ning tõsta sellele kartulisegu, vormi koogid. Mida väiksemad röstid, seda kergem on ümber pöörata. Küpseta mõlemalt poolt krõbedaks. Tõsta seejärel ahju järelküpsema või hauta pannil kaane all pehmeks.Serveeri koos hakitud murulaugu ja forellifileega.

Kartuliröst sobib ka muude toitude lisandiks.

No comments:

Post a Comment