Allikas: Ajakiri Anne august 2004
Vaja läheb:
- 8 väiksemat värsket kartulit
- 1 muna
- 1 dl köögikoort (rama või Valio)
- 1 dl riivitud Parmesani
- soola, musta pipart
- graaviforelli
- murulauku
Kuidas teha: koori ja riivi kartulid. Sega riivitud kartul, korr, muna ja parmesan. Maitsesta mõõdukalt soola-pipraga, sest juust on soolane. Vala veidi õli pannile ning tõsta sellele kartulisegu, vormi koogid. Mida väiksemad röstid, seda kergem on ümber pöörata. Küpseta mõlemalt poolt krõbedaks. Tõsta seejärel ahju järelküpsema või hauta pannil kaane all pehmeks.Serveeri koos hakitud murulaugu ja forellifileega.
Kartuliröst sobib ka muude toitude lisandiks.
Tuesday, March 19, 2013
Kartuliröst graaviforelliga
Labels:
Erinevad kartulid,
Kerged road,
Külalistele,
Lisandid,
Põnev retsept
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment