Saturday, March 16, 2013

Pasta-puuviljasalat linnulihaga

Allikas: Tervis Pluss juuni 2012

Vaja läheb:
- 20 g rukkipastat
- vett

Marinaad pastale:
- 1 küüslauguküüs
- 1 sl õli
- 1 sl õunaäädikat
- 1/ 2 tl mett
- 50 g virsikukonservi mahla
- sinepit,soola
- jahvatatud musta pipart

Salatiks:
- 200 g rohelisi viinamarju
- 150 g värsket kurki
- 350 g vähese suhkruga konserveeritud virsikuid
- salatit

Kuidas teha: keeda juhise järgi pasta. Sega marinnad (küüslauk purustada), pane pasta marinaadi ja jäta umbes 2 tunniks külmikusse tõmbama. Samal ajal küpseta kana- või kalkunifilee ahjus kõpsetuskotis ja lõike viiludeks.
Poolita viinamarjad, viiluta kurk, nõruta ja tükelda virsikud. Sega need pasta hulka.
pane vaagnale salatilehed, vala peale pastasegu ja aseta linnuliha pastale.

No comments:

Post a Comment