Allikas: Tervis Pluss juuni 2012
Vaja läheb:
- 20 g rukkipastat
- vett
Marinaad pastale:
- 1 küüslauguküüs
- 1 sl õli
- 1 sl õunaäädikat
- 1/ 2 tl mett
- 50 g virsikukonservi mahla
- sinepit,soola
- jahvatatud musta pipart
Salatiks:
- 200 g rohelisi viinamarju
- 150 g värsket kurki
- 350 g vähese suhkruga konserveeritud virsikuid
- salatit
Kuidas teha: keeda juhise järgi pasta. Sega marinnad (küüslauk purustada), pane pasta marinaadi ja jäta umbes 2 tunniks külmikusse tõmbama. Samal ajal küpseta kana- või kalkunifilee ahjus kõpsetuskotis ja lõike viiludeks.
Poolita viinamarjad, viiluta kurk, nõruta ja tükelda virsikud. Sega need pasta hulka.
pane vaagnale salatilehed, vala peale pastasegu ja aseta linnuliha pastale.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment