Allikas: ajakiri Eesti Naine
Vaja läheb:
- 2 dl vett + kanapuljongikuubik
- 4 broilerifileed
- 1 tl karrit
- 1 tl soola
- 2 spl õli
- 3 väikest sibulat
- 500 g kõvemaid õunu
- 2 dl hapukat õunamahla
- 1 spl kartulijahu
Kuidas teha: aja vesi keema ja lahusta sellespuljongikuubik. Hõõru fileedele soola ja karrit; pruunista fileed mõlemalt poolt ja lao ahjuvormi põhja. Lõika ounad ja sibulad sektoriteks (õunad koorida ja südamikud eemaldada). Lao õunad ja sibulasektorid fileedele. Klopi kartulijahu õunamahlaga segamini, lisa jahtnud kanaleem ning kalla segu vormi. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 200 kraadi juures ca 45 min.
Saturday, March 16, 2013
Broileriahjuroog õunte ja sibulaga
Labels:
Kanaroad,
Kerged road,
Õhtusöögid,
Õhtusöögid perele,
Pajaroad,
Põnev retsept
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment