Allikas: Perenaise käsiraamat
Vaja läheb (neljale):
- 2 karpi meelepäraseid ravioole (a 230 g; Rannarootsi)
- 1 dl vahukoort
- 300 g sidrunimaitselist kanafileed
Tomatikaste
- 1 purk (ca 400 g) purustatud tomateid
-75 g võid
- 1 tl kuivatatud basiilikut
- 1 tl soola
- 0,5 tl suhkrut
Serveerimiseks
- parmesani juustu
- värsket basiilikut
Vaja läheb: pane tomatikonserv potti, lisa või ja keeda kanne all 10 min. Maitsesta basiiliku, suhkru ja soolaga, jäta ootele. Prae kanafileed mõlemalt poolt. Keeda ravioolid ja lisa need koos tükeldatud kanafileedega tomatikastmesse. Lisa 1 dl vahukoort ja kuumuta läbi. Serveeri riivitud parmesani juustu ja basiilikuga.
Tuesday, March 19, 2013
Ravioolid kana-tomatikastmes
Labels:
Kanaroad,
Õhtusöögid,
Õhtusöögid perele,
Pajaroad,
Pastaroad,
Põnev retsept
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment