Tuesday, March 19, 2013

Ravioolid kana-tomatikastmes

Allikas: Perenaise käsiraamat

Vaja läheb (neljale):
- 2 karpi meelepäraseid ravioole (a 230 g; Rannarootsi)
- 1 dl vahukoort
- 300 g sidrunimaitselist kanafileed

Tomatikaste
- 1 purk (ca 400 g) purustatud tomateid
-75 g võid
- 1 tl kuivatatud basiilikut
- 1 tl soola
- 0,5 tl suhkrut

Serveerimiseks
- parmesani juustu
- värsket basiilikut

Vaja läheb: pane tomatikonserv potti, lisa või ja keeda kanne all 10 min. Maitsesta basiiliku, suhkru ja soolaga, jäta ootele. Prae kanafileed mõlemalt poolt. Keeda ravioolid ja lisa need koos tükeldatud kanafileedega tomatikastmesse. Lisa 1 dl vahukoort ja kuumuta läbi. Serveeri riivitud parmesani juustu ja basiilikuga.

No comments:

Post a Comment