Allikas: Prisma kliendileht
Vaja läheb:
- 4,5 dl Rainbow mahedat nisujahu
- 250 g võid
- 1 dl suhkrut
- 3 spl kakaod
Täidise jaoks
- 4 muna
- 2 dl suhkrut
- 2 topsi rainbow vanilli-kohupiimakreemi
- 500 g ricottat
- 2 spl Rainbow mahedat nisujahu
1 dl hapukoort
- 1 purk Rainbow aprikoosikompotti (võib asendada ka muu kompotiga aga need sobivad kõige paremini)
- maitsestamisekssidrunimahla (soovi korral)
Kooku, mis läheb külmkapsi seistes paremaks.
Näpi taina koostisosad ühtlaseks purutaoliseks massiks. Täidise jaoks vahusta munad suhkruga. Lisa kohupiimakreem, ricotta, jahu ja hapukoor. Võid kohupiimasega ka enne valmistada ja vajadusel sidrunimahlaga vähem magusamaks timmida. Viimaseks sega hulka nõrutatud ja tükeldatud aprikoosid. Kalla pool tainapurust küpsetuspaberiga kaetud lahtikäivasse vormi, vala peale kohupiimamass. raputa ülejäänud puru peale nii, et see katab kogu kohupiima. Küpseta 175 kraadi juures ca 50 min. Serveeri jahtunult.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment