Sunday, January 27, 2013

Mehhiko oasupp kana ja avokaadoga

Allikas: Selver / Hea Mõte
Kogus: neljale

Vaja läheb:
- 1 küüslauguküüs
- 1 kollane sibul
- 1 punane paprika
- 1-2 tl Chilli con Carne maitseainesegu (Santa Maria)
- 2 spl oliivõli
- 8 dl kanapuljongit
- 1 purk (400g) punaseid Kidney ube
- 1 dl konserveeritud maisi
- 2 dl Tex-Mex tomatisalsat
- poole laimi mahl
- soola ja musta pipart
- 2 sl värsket koriandrit

Sewrveerimiseks:
- grillitud või kõpsetatud kana
- 1 avokaado
- värsket koriandrit
- laimisektoreid
- tortillakrõpse

Kuidas teha: hakiküüslauk, sibul ja paprika. Kuumuat hakitud köögivilju suure poti põhjas õlis koos vrtsiseguga. Kalla peale puljong ja kuumuta keemiseni. Lisa nõrutatud oad, mais ning salsa koos pressitud laimimahlaga. Keeda, maitsesta soola-pipraga ning kõige lõpuks lisa värske hakitud koriander. Serveeri ribastatud kanaliha, avokaado, koriandi ja laimisektroitega. Kõrvale paku tortiljakrõpse.


No comments:

Post a Comment