Allikas: ajakiri Pere ja Kodu retspetilisa
Vaja läheb:
- 3,5 dl nisujahu
- 150 g võid või küpsetusmargariini
- 2 munakollast
- 1-2 tl vett
- veidi soola
Täidise jaoks:
- 4 dl hapukoort
- 2 muna
- 200 g kooritud krevette
- 200 g riivitud juustu
- 2 tl sidrunipipart
- kimp tilli
Kuidas teha: Sega köögikombainis külm või (või margariin), nisujahu, sol ja munakollased. Lisa külm vesi ning sega, kuni tainas on ühtlane. Suru see 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele, küpseta 200 kraadi juures 10 minutit. Vala eelküpsetatud põhjale nõrutatud krevetid ning puista peale hakitud till. Sega munad ja hapukoor, lisa riivitud juust, sega ja maitsesta sidrunipipraga. Pane pirukas koos täidisega ahju ja kõpseta, kuni see on pealt kuldkollane (ca 30 min).
Sunday, January 27, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment