Sunday, April 14, 2013

Guljašš


Vaja läheb:
 - 2 keskmist sibulat
- 0,5 kg veiseliha
- 2 küüslauguküünt
- 0,7 dl maitseainesegu
- 3 dl veiseliha puljongit
- 5 pipart
- 2 loorberilehte
- Pisut soola
- Pisut köömneid
- 2 paprikat
- 8 keskmist kartulit
- 1 dl tomatipastat
- Pisut purustatud paprikat

Kuidas teha: sibulad pruunistada, lisada pool maitseainesegu, veiseliha kuubikud. Kui liha on hele, siis lisada küüslauk ja ülejäänud maitseained. Puljong. Hautada ca 1 tund (või rohkemgi). Vajaduse korral vedelikku juurde lisada. Lisada paprika-kartul. Hautada pehmeks. Lõpus lisada tomatipasta ning maitsestada. Lasta veel kord keema.

No comments:

Post a Comment