Allikas: ajakiri Tervis Pluss juuli 2012
Vaja läheb:
- 1 lavašileht
- 200 g viilutatud külsuitsuforelli
- rukolat vm peenemaks hakitud/ rebitud salatit
Täidis:
- 200 g toorjuustu
- 1 väiksem punane sibul
- 2 sl hakitud murulauku
- peenelt riivitud apelsinikoort
- 1 sl sidrunimahla
. maitseks soola ja valget pipart
Kuidas teha: haki sibul ja murulauk, riivi apelsinikoor. Sega täidise koostisosad, maitsesta soola ja valge pipraga ning määri segu ühtlaselt lavašilehele.
Puista üle rukola vm meelepärase salatiga ja lao peale forelliviilud.
Keera rull tihedalt kokku ja paki toidukilesse. Lase vähemalt 30 min külmikus seista; lõika 8 viiluks.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment