Allikas: Rocca al Mare kliendiajakiri kevad 2013
Vaja läheb:
- Kuskuss
(2 dl vett, 0,5 tl soola ja 2 dl kuskussi)
Kaste
- 5 sl oliivõli
- 3 spl valge veini äädikat
- 1 tl suhkrut
- soola ja musta pipart
Lisaks:
- 1 väike suvikõrvits
- 1 punane paprika
- 2 sl (rapsi)õli
- 1 purk punaseid kidney-ube (Rainbow)
- 150 g salatikuustkuubikuid või fitaki juustu (lõigata kuubikuteks)
- salatilehti (rukola, frillis vms)
- soola (NB! fitakijuust on soolane ja siis ei ole soola vaja)
Kuidas teha: kuumta vesi soolaga keema. Tõsta vesi tulelt, pane kuskuss vette ja lase 5 min paisuda.
Sega valmis salatikaste.
Puhasta suvikõrvits ja paprika, tükelda meelepärasteks tükkideks ja prae õlis ca 5-7 min (kuni köögiviljad on veidi pehmenenud). Maitsesta soovi korral vähese soolaga ja tõsta majapidamispaperile nõrguma.
Jaota salatikarpidesse või kaussi kihtidena salatikomponendid: all kuskuss, siis nõrutatud oad, juustukuubikud ja kige peale suvikõrvitsa-paprikasegu. Nirista peale salatikaste ja kõige peale laota salatilehed.
Iga sööja segab taldrikul või karbis ise salati segamini.
Sunday, April 7, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment