Vaja läheb:
- 2 prk purustatud tomateid ( a 380 g)
- 200 g tomatipüreed
- oliivõli
- 2 (punast või šalott) sibulat
- 3 küüslauguküünt
- 200 ml valget veini
- 1 köögiviljapuljongi kuubik
- 5-6 lehte basiilikut ja/või tüümiani
- 0,25 tl soola, purustatud pipart ja 3 tl suhkrut
- 2 spl ketšupit
- kreemjat kitsejuustu
Kuidas teha: kuumuta hakitud sibul ja küüslauk oliivõlis. Lisa purustatud tomatid, tomatipasta, puljongikuubik ja ketsup; maitsesta segu, soola, pipra ja suhkruga. Kuumuta segu ca 10 min tasasel tulel. Lisa tüümian ja/või basiilik, valge vein ja kuumuta suppi veel ca 15 min tasasel tulel. Serveerides pane peale kitsejuustu tükke/ viilud.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment