Allikas: Estover; www.estover.ee/toidujutud
Vaja läheb:
- 200 g väikseid makarone (keetmata kogus)
-400 g kana kintsuliha
- 1 sibul
-1-2 küüslauguküünt
-2 viilu suitsupeekonit
- 2 tomatit
- 150 g suvikõrvitsat
-250 g Vändra mozzarellakirsse
- 2 dl köögiviljapuljongit
- 400 g (2 karpi) Philadephia murulauguga toorjuustu
-soola, pipart, oreganot
Kuidas teha: keeda makaronid soolag maitsestatud vees peaaegu pehmeks ja kurna. Haki kintsuliha väikesteks tükkideks. Tükelda sibul, peekon ja küüslauk. Prae kana kintsuliha sibula, peekoni ja küüslauguga krõbedaks ja maitsesta soola-pipraga. Sega keedetud makaronide hulka.
Lõika tomat ja suvikõrvits suupärasteks tükkideks. Tükelda mozzarella kirsid neljaks.
Vamista fondist või kuubikust puljong ning sega toorjuustuga.
Sega kõik komponendid ahjovormis kokku, raputa peale värkset või kuivatatud oreganot ja küpseta 180 kraadises ahjus ca 25 min.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment