Allikas: ...
Vaja läheb:
-200 g peekonit
-600 sealiha (strogonov või filee kuubikuteks)
- 2 sibulat
- 4 küüslauguküünt
-2 porgandit
-1 purk Salvesti letšot (680 g)
- 5 dl keeva vett
-10 tera pipart
- 2 tl Vahemere maitseainesegu (Meira)
- soola
-hakitud peterselli (serveerimiseks)
- riisi (serveerimiseks)
Kuidas teha: lõika peekon tükkideks ja pruunista pannil, maitsesta soolaga ja tõsta ahjupotti. Pruunista lihatükid koos sektoriteks lõigatud sibulate (õhukesed) ja küüslauguviiludega pannil mitmes jaos, maitsesta soolaga ja pane potti. Lõikapuhastatud progandid seibideks, pruunista pannil ja pane potti. Vala sinna ka letšo ja keev vesi. Lisa pipraterad ja maitseainesegu. Kata pott kaanega ja küpseta 175 kraadi juures ca tund või kuni liha ja porgandid on küpsed. Serveeri riisi ja hakitud peterselliga.
Sunday, September 30, 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment