Allikas: Eesti Naine september 2012
Autor. Hele-Mai Alamaa
Vaja läheb:
-erinevat rohelist salatit
- punaseid ja kollaseid tomateid
-soola, pipart
-värskeid soolakurke
-5-6 värket kartulit
-peotäis pisikesi porgandeid
-võid
-salveid
-1 värskelt suitsutatud sea-sisefilee
Kastmeks:
-1 osa sidrunimahla
-3 osa oliivõli
-maitseks pisut mett
Kuidas teha: rebi roheline salat kaussi. Viiluta tomatid ja maitsesta soola-pipraga. Lõika kartulid jämedalt viiludeks (igast kartulist saad ca 3-4 viilu). Puhasta porgandid. Sulata pannil või, lisa õli ja tükikesteks rebitud salvei, prae kartuleid ja porgandeid pannil kaane all, kuni need on valmis.Tükelda kurgid, vispelda kaste.Sega tomatid, kurgid, salat ja kaste. Kartulid-porgandid lisa kuumalt ja kõige peale viiluta soe liha.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment