Allikas: Eesti Naine september 2012
Autor: Hele-Mai Alamaa
Vaja läheb:
-1 kg lehttainas
- nektariini
-kitsejuustu
-mett
-piiniaseemneid
-karamellistatud punane sibul
-palsamiäädikas
-tüümiani
-kitsejuust
Kuidas teha: Karamellista punane sibul või, suhkru ja palsamiäädikaga. Poole kilo sibula peale võid panna 2 spl pruuni suhkrut ja 2 spl palsamiäädikat. Eriti hea maiste samiseks lisa tüümiani.
Tähekesed jm saad lõigata piparkoogivormidega.
seta tähed küpsetuspaberile, lõika kujutised ja pane täidis. Enne võiks lasta taignal eelkerkida ja eelküpsetada (ca 3-4 minutit).
Nr 1 variant
Pane peale nektariin, kitsejuust, sutsuke mett ja mõni piiniaseme
Nr 2 variant
Pane peale karamellistatud sibul (palsamiäädikas, tüümian) ja kitsejuust
Kuumuta ahi 200 kraadini ja küpseta pirukaid ca 15-20 min.
Sunday, September 30, 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment