Friday, February 12, 2010

Singi-õuna-oasalat

Vaja läheb:
- ca 250 g taist sinki
- 250 g punaseid aedube omas mahlas (ehk oakonserv)
- 2 suurt rohelist hapukamat ja kõvemat õuna (Granny Smith)
- hapukoort
- majoneesi

Salati teen nii: tükeldan õuna ja singi. NB! Õun kindlasti koorida; õun ja sink tuleks tükeldada sellisteks piklikuteks suupärasteks "ribadeks". Segan tükeldatud õuna, singi ja oad.
Segan eraldi kausis majoneesi ja hapukoore; maitse peaks jääma veidi majoneesine. Et kaste ei tuleks liiga paks ja imbuks komponentidesse, lisan juurde veidi keedetud vett (ca 1-2 spl).
Valan majoneesi-hapukoore segu salatikomponentidele ja lasen enne söömist tunni jagu külmkapis maitsestuda. Superhea salat! :)

No comments:

Post a Comment