Allikas: Eesti Naine detsember 2010 (Ajakirjade Kirjastus)
Autor: Hele-Mai Alamaa
Vaja läheb:
- kartuleid
- porgandeid
- pastinaake
- maapirne
- tillukesi sibulõunu
- kirsstomateid
- küüslauku
- oliivõli
- värsket rosmariini või salveid
- soola
Kuidas teha: Puhasta juurikad ja tükelda. Pane suur pott soolaga maitsestatud vett keema. Keeda esmalt 5 min porgandeid, siis lisa kartulid ja lõpuks pastinaagid. Kurna keedetud aedviljad. Pane kurnatud aedviljad, toored maapirnid ja õunad koos küüslauguküünte (ainlut lahti murtud, ei ole vaja puhastada) ja rosmariiniga ahjupannile. Maitsesta soolaga, nirista peale oliivõli ja pane eelkuumutatud 210 kraadisesse ahju. Poole küpsemise pealt lisa kirsstomatid.
Ahjuviljad on valmis, kui nad on krõbedad ja pruunid.
Friday, January 21, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment