Allikas: ajakiri Stiil (Ajakirjade Kirjastus), autor: Imre Kose
Vaja läheb:
- 600 g paltusefileed
- 200 g rabarberit, viilutatuna
- 2 spl riivitud ingverit
- 100 g šalottsibulat, hakituna
- 3 spl toiduõli
- 3 tl McCormicu kalamaitseainet
- 2 tl riivsaia
- 2 spl hakitud murulauku
Kaste:
- 3 spl koorevõid
- 3 spl pruuni suhkrut
- 1 tl õuna-mee äädikat
Kuidas teha: lõika filee 4 tükiks, pane küpsetuspaberiga (pärgamendiga) kaetud ahjuplaadile ja maitsesta kalamaitseainega. Sega kausis kokku rabarber, sibul, ingver ja riivsai ning kata kalatükid seguga. Puista üle murulauguga. Küpseta sisselülitatud grilliga ahjus 180 kraadi juures ahju keskosas ca 15 min.
Sulata kastrulis keskmisel kuumusel suhkur võiga ja lisa vähehaaval segades õunaäädikas.
Serveerimisel tõsta kala pannilabidaga taldrikule ja lisa lusikaga kaste peale. Kaunista soovi korral värske mündioksaga.
Thursday, January 20, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment