Allikas: ajakiri Kodukiri (Ajakirjade Kirjastus)
Vaja läheb:
- arbuusi
- 2 keskmist punast sibulat (võib ära jätta)
- 2 sl hakitud mündilehti
- 200 g fetajuustu (või kreemjat fitakijuustu)
- 3 sl röstitud kõrvitsaseemneid
- soovi korral krutoone
Kaste
- 0,5 dl punaveiniäädikat
- 1 dl oliivõli
- soola ja musta pipart
Kuidas teha: eemalda arbuusil, koor ja seemned, tükelda viljaliha suupärasteks kuubikuteks. Koori sibul ja lõika õhukesteks ratasteks.
Maitsesta veiniäädikas soola-pipraga ja klopi, kuni sool on lahustunud. Klopi vähehaaval hulka õli ja lisa hakitud mündilehed.
Sega kausis arbuusitükid, sibularattad ja fetakuubikud; nirista peale kaste ja sega läbi. Riputa peale kõrvitsaseemneid.
Friday, January 21, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment