Friday, January 21, 2011

Arbuusi-feta salat mündiga

Allikas: ajakiri Kodukiri (Ajakirjade Kirjastus)

Vaja läheb:
- arbuusi
- 2 keskmist punast sibulat (võib ära jätta)
- 2 sl hakitud mündilehti
- 200 g fetajuustu (või kreemjat fitakijuustu)
- 3 sl röstitud kõrvitsaseemneid
- soovi korral krutoone

Kaste
- 0,5 dl punaveiniäädikat
- 1 dl oliivõli
- soola ja musta pipart

Kuidas teha: eemalda arbuusil, koor ja seemned, tükelda viljaliha suupärasteks kuubikuteks. Koori sibul ja lõika õhukesteks ratasteks.
Maitsesta veiniäädikas soola-pipraga ja klopi, kuni sool on lahustunud. Klopi vähehaaval hulka õli ja lisa hakitud mündilehed.

Sega kausis arbuusitükid, sibularattad ja fetakuubikud; nirista peale kaste ja sega läbi. Riputa peale kõrvitsaseemneid.

No comments:

Post a Comment