Allikas: Eesti Naine detsember 2010 (Ajakirjade Kirjastus)
Autor: Hele-Mai Alamaa
Vaja läheb:
- 6 punast sibulat
- 0,5 dl oliivõli
- 1 dl palsamiäädikat
- 1-2 dl punast veini
- 2 tl kaneeli
- 4.8 sl pruuni suhkrut
- peotäis värsket rosmariini
Kuidas teha: Koori sibulad, lõika pooleks ja viiluta imeõhukeseks. Pane sibulad koos õliga potti. Klaasista ca 10 min madalal kuumusel ( mitte lasta kõrbema!). Lisa kaneel, jaokapua suhkrut, vein ja palsamiäädikas, rosmariinioksakesed. Keeda väga madalal kuumusel ca tund. Moos on valmis, kui segu on siirupine, kleepuv ja klaasjas. Maitse peab jääma magus ja vürtsine.
Sobib liha ja juustu kõrvale.
Friday, January 21, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment