Saturday, January 22, 2011

Mulgipuder

Allikas: ajakiri Pere & Kodu Pereköök jaanuar 2011 (Ajakirjade Kirjastus)
Retsept 4'le

Vaja läheb:
- 1 kg kartuleid
- 1 l vett
- 100 g tangu
- soola
Serveerimiseks:
- 1 suurem sibul
- 100 g maasuitsupeekonit
- soola

Kuidas teha: pane kooritud kartulid soolaga maitsestatud vette keema. Aseta pakrtulite peale tangud. Ära sega! Hauta tasasel tulel, kuni kõik toiduained on pehmed. Sega puulusikaga ühtlaseks pudruks. Maitsesta vajadusel soolaga.
Pruunista tükeldatud peekon pannil, lisa hakitud sibul ja kuumuta, kuni sibul on klaasjas. Serveeri kuum puder väikestes kausikestes ja pane peekonilisand iga portsu keskele.

No comments:

Post a Comment