Friday, January 21, 2011

Suitsulihakastmes hautatud kartulid

Allikas: Pere ja Kodu lisa Pereköök august 2010 (Ajakirjade Kirjastus)
Retsept 4'le

Vaja läheb:
- 12 keskmist kartulit
- 100-160 g suitsuliha või suitsupeekonit
- 1 sibul
- 3 spl rapsiõli
- 1 sl nisujahu
- 2 kaasi piima
- soola
- muskaatpähklit
- maitserohelist

Kuidas teha: lõika kooritud kartulid õhukesteks viiludeks ja pruunista kergelt pannil õlis. Kuumuta teisel pannil kuubikuteks tükeldatud suitsuliha või peekon; lisa hakitud sibul ja jahu ning sega hoogsalt, et jahu klimpi ei jääks. Siis pane pannile singi- või peekonitükikeste juurde kartulilõigud. Lisa piim ja maitseained ning hauta tasasel tulel, kuni kartulid on pehmed. Puista üle maitserohelisega.

No comments:

Post a Comment