Allikas: Eesti Naine detsember 2010 (Ajakirjade Kirjastus)
Autor: Hele-Mai Alamaa
Vaja läheb:
- pool punast kapsapead
- 2 sibulat
- 3 haput Eesti talveõuna
- peotäis rosinaid
- 200 g kuivatatud aprikoose
- 50 g võid
- 1 dl palsamiäädikat
- 5 sl pruuni suhkrut
- 1 tl jahvatatud kaneeli
- 1 tl värskelt riivitud muskaatpähklit
- 10 nelgikest
- soola maitse järgi
Kuidas teha: koori ja viiluta sibul. Aseta koos võiga malmpotti ja lase tasakesi klaasistuda. Lõika kapsas peenikeseks, lisa sibulale ja kuumuta ca 5 min. Lisa kapsale puhastatud-viilutatud õunad. Seejärel lisa maitseained, rosinad, hakitud aprikoosid ja palsamiäädikas. Lisa veidi vett ja jäta ca tunniks hauduma; vahepeal sega ja lisa vajadusel vett.
Friday, January 21, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment