Allikas: Eesti Naine detsember 2010 (Ajakirjade Kirjastus)
Autor: Hele-Mai Alamaa
Vaja läheb:
- 8 beebipeeti või 4 väiksemat peeti
- 1 küüslaugupea
-1 dl oliivõli
- 0,5 dl palsamiäädikat
- 1 sl vedelat mett
- 2 sl vürtsköömneid
- soolahelbeid
Kuidas teha: koori peedid ja lõika sektoriteks. Puhasta küüslauk. Klopi kausis segamini oliivõli, palsamiäädikas, mesi ja vürtsköömned. Aseta küüslaugud ja peedisektorid õlisegusse. Kuumuta ahi 180 kraadini ja küpseta peete ca tund.
Serveerimisel riputa üle soolahelvestega. Soovi korral võib peale puistata fetat või kitsejuustu.
Friday, January 21, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment